Tastatura Logitech G413 SE Crna

EAN: 5099206097926
GB Code: KEYB420
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Logitech G413 SE Crna je mehanička gejmerska tastatura dizajnirana da pruži vrhunske performanse i dugotrajnost.

Mehanički prekidači: G413 SE koristi mehaničke prekidače koji pružaju taktilan osećaj i brz odgovor na pritisak tastera. Ovi prekidači su idealni za gejming, omogućavajući precizne i brze komande.

Aluminijumska gornja ploča: Tastatura ima gornju ploču od brušenog aluminijuma-magnezijuma, što joj daje premium izgled i povećava izdržljivost. Ovaj dizajn obezbeđuje čvrstoću i stabilnost tokom intenzivnog gejminga.

White LED osvetljenje: G413 SE dolazi sa belim LED osvetljenjem, koje osvetljava tastere i omogućava igranje u mračnijim okruženjima. Osvetljenje je jednostavno i elegantno, pružajući dobru vidljivost bez preterane blještavosti.

Anti-ghosting i 6-key rollover: Ova funkcija omogućava registraciju više tastera istovremeno, osiguravajući da svaki pritisak tastera bude precizno detektovan, čak i tokom najintenzivnijih gejming sesija.

Funkcionalni tasteri: Tastatura ima dodatne funkcijske tastere za kontrolu multimedije, osvetljenja i drugih opcija, što olakšava pristup različitim funkcijama bez prekida igre.

Povezivanje: Logitech G413 SE se povezuje putem USB kabla, koji obezbeđuje stabilnu i pouzdanu vezu. USB kabl je obložen pletenim materijalom za dodatnu izdržljivost.

Dugotrajnost: Tasteri su dizajnirani da izdrže do 50 miliona pritisaka, što znači da je tastatura napravljena za dugoročno korišćenje.

Crna boja i minimalistički dizajn čine Logitech G413 SE elegantnom i profesionalnom opcijom za gejmere i korisnike koji traže kvalitetnu i pouzdanu mehaničku tastaturu.

Specifikacija

Proizvođač

Logitech

Model tastature

G413 SE

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Povezivanje

USB

Tip povezivanja

Žičano

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Tip tastera

Mehanički

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

Belo pozadinsko svetlo

Boja

Crna

Dimenzije

435 x 127 x 36,3 mm

Težina

780 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci