Tastatura Motospeed CK104 Crna

EAN: /
GB Code: KEYB210
Kategorija:

5.890,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Motospeed CK104 Crna se ističe svojim modernim dizajnom i visokim performansama. Ova tastatura je namenjena kako igračima, tako i svakodnevnim korisnicima koji zahtevaju pouzdanu i udobnu tastaturu.

CK104 tastatura ima mehaničke prekidače koji pružaju odličan taktički odziv i dugotrajnost. Zahvaljujući mehaničkim prekidačima, svaki pritisak tastera je precizan i brz, čineći je idealnom za brzo kucanje ili igranje igara.

Tastatura takođe ima pozadinsko osvetljenje u nekoliko boja, koje može biti podešeno prema vašem ukusu i preferencijama. Ovo osvetljenje ne samo da dodaje estetski izgled tastaturi, već vam takođe omogućava da je koristite i u tamnim ili slabo osvetljenim prostorima.

CK104 ima Anti-Ghosting tehnologiju koja omogućava pritisak više tastera istovremeno, bez pojave ghosting efekta. Ovo je posebno korisno prilikom igranja igara gde su brzi i istovremeni pritisci tastera neophodni.

Dodatno, tastatura ima i multimedijske tastera koji vam omogućavaju brz pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija i pauza medija, kao i pristup internet pregledniku i e-mailu.

Tastatura Motospeed CK104 Crna je takođe kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. To znači da je možete koristiti sa različitim računarima i uređajima bez problema.

Sve u svemu, Motospeed CK104 je izuzetno kvalitetna tastatura koja pruža odlično iskustvo kucanja i igranja. Njene mehaničke prekidače, pozadinsko osvetljenje i dodatne funkcije čine je atraktivnim izborom za sve one koji traže pouzdanu tastaturu za svoje potrebe.

Dodatne karakteristike:

  • Plavi Switch
  • Izdržljivost tastera: 50 miliona klikova

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model tastature

CK104

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

437 x 128 x 36 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci