Tastatura Motospeed K96 Zelena

EAN: /
GB Code: KEYB227
Kategorija:

4.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Motospeed K96 Zelena tastatura koja se ističe svojim elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama. Ova tastatura je namenjena igračima koji traže visokokvalitetnu tastaturu za svoje gejming potrebe.

K96 tastatura poseduje mehaničke prekidače koji pružaju vrhunski taktički odziv i trajnost. Zahvaljujući mehaničkim prekidačima, svaki pritisak tastera je precizan i brz, omogućavajući vam da uživate u neometanom gejming iskustvu.

Tastatura dolazi sa prilagodljivim pozadinskim osvetljenjem . Možete prilagoditi osvetljenje prema sopstvenom ukusu i preferencijama, stvarajući atmosferu koja odgovara vašem stilu igranja.

K96 takođe ima Anti-Ghosting tehnologiju koja omogućava da pritisnete više tastera istovremeno, bez pojave ghosting efekta. Ovo je veoma važno za igrače koji zahtevaju brze i istovremene pritiske tastera tokom intenzivnih gejming sesija.

Tastatura takođe ima multimedijske tastera koji vam omogućavaju jednostavan pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija i pauza medija, kao i pristup internet pregledniku i e-mailu. Ovo vam omogućava da brzo prilagodite zvuk ili obavite druge zadatke tokom igranja, bez potrebe za napuštanjem igre.

Motospeed K96 tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. To znači da je možete koristiti sa različitim računarima i uređajima bez problema.

Tastatura Motospeed K96 Zelena je izuzetno kvalitetna tastatura sa elegantnim zelenim dizajnom, idealna za igrače koji traže preciznost, brzinu i udobnost tokom svojih gejming sesija. Sa mehaničkim prekidačima, prilagodljivim osvetljenjem i dodatnim funkcijama, ova tastatura će vam pružiti vrhunsko gejming iskustvo.

Dodatne karakteristike:

  • Plavi Switch
  • Izdržljivost tastera: 50 miliona klikova
  • Key Force: 30 G
  • Antighosting: Svi tasteri

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model tastature

K96

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Dužina kabla

1.8 m

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Zelena

Dimenzije

440 x 134 x 29 mm

Težina

1132 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci