Train Sim World 3 PS5

EAN: 5016488139601
GB Code: PS5G48
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Train Sim World 3 PS5 je simulaciona video igra koja vam omogućava da se oprobate kao vozač vozova u realističnom železničkom okruženju. Uz impresivnu grafiku i detaljno modelovane vozove i pruge, ova igra pruža autentično iskustvo vožnje vozova.

U igri Train Sim World 3 PS5 imate priliku da upravljate različitim tipovima vozova, uključujući putničke, teretne i brze vozove. Možete se oprobati u vožnji različitim rutama širom sveta, kao što su američke, britanske i nemačke pruge. Svaka ruta nudi jedinstvene izazove i prelepe pejzaže koji će vas oduševiti.

Tokom vožnje, morate voditi računa o brojnim faktorima kao pravi vozač. Morate pratiti vreme, održavati odgovarajuću brzinu, koristiti sigurnosne sisteme i pravilno upravljati vozom. Svaka odluka koju donesete imaće uticaj na vaše iskustvo vožnje i rezultate.

Train Sim World 3 PS5 vam pruža mogućnost da se upustite u avanturu vožnje vozova, sa bogatim sadržajem i izazovima koji će testirati vaše veštine i znanje. Bez obzira da li ste iskusni vozač ili tek početnik, ova igra će vam pružiti satima zabave i uzbudljivih iskustava na pruzi.

Uzmite kontrolu nad vozovima, iskusite atmosferu železničkog saobraćaja i postanite pravi majstor vožnje vozova uz Train Sim World 3 na PlayStation 5 konzoli.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Simulacija

Izdavač

Dovetail Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3