Tribes of Midgard Deluxe Edition PS4

EAN: 5060760883539
GB Code: PS4G266
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tribes of Midgard Deluxe Edition PS4 je akciona RPG igra smeštena u svet nordijske mitologije. U ovoj igri, igrači će preuzeti ulogu hrabrih Vikinga koji se bore protiv beskonačnih talasa čudovišta kako bi zaštitili svoje selo, Midgard.

Deluxe Edition donosi dodatne sadržaje i pogodnosti, pružajući igračima ekskluzivne predmete i avanture. Igrači će moći da istražuju različite oblasti Midgarda, sakupljaju resurse, grade utvrde i upravljaju resursima kako bi se pripremili za nadolazeće bitke.

Svaki Viking u igri ima jedinstvene sposobnosti i veštine koje mogu da koriste u borbi. Takođe, igrači će moći da prilagode i nadograđuju svoje oružje, oklop i opremu kako bi postali moćniji i efikasniji u borbi protiv čudovišta.

Uz Deluxe Edition, igrači će dobiti ekskluzivne kozmetičke predmete, kao što su novi setovi odeće, oružja i štitova, koji će im omogućiti da prilagode izgled svog lika.

Tribes of Midgard Deluxe Edition PS4 pruža i mogućnost kooperativne igre, tako da igrači mogu da se udruže sa svojim prijateljima i zajedno se suoče sa izazovima sveta Midgarda. Koordinacija tima, taktičko planiranje i dobro upravljanje resursima ključni su za preživljavanje i uspeh u igri.

Tribes of Midgard Deluxe Edition PS4je uzbudljiva akciona RPG igra inspirisana nordijskom mitologijom, koja nudi bogat svet za istraživanje, borbu protiv čudovišta i izazove koje treba savladati zajedno sa svojim prijateljima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Preživljavanje (Survival), Roguelike, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Gearbox publishing, Norsfell Games

Preporučeni uzrast

Pegi 12