Tastatura Genius Scorpion K215 Crna

EAN: /
GB Code: 1329
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Genius Scorpion K215 Crna tastatura koja pruža pouzdan rad i udobnost za svakodnevnu upotrebu. Sa svojim jednostavnim dizajnom i funkcionalnostima, ova tastatura je pogodna za širok spektar korisnika.

Tastatura ima klasičan raspored tastera sa QWERTY rasporedom, što je standardno za većinu tastatura. Tasteri su postavljeni na optimalnom rastojanju, što omogućava lakše i preciznije kucanje, smanjujući greške prilikom unosa teksta.

Tastatura je povezana preko USB kabla, što obezbeđuje stabilan i pouzdan prenos podataka. Ova veza omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa računarom ili drugim uređajima.

Genius Scorpion K215 tastatura je kompaktnog dizajna, što je čini pogodnom za korišćenje u prostorima gde je prostor ograničen, kao što su radne površine ili prenosni računari. Istovremeno, ova tastatura ima odgovarajuću veličinu tastera za udobno kucanje.

Uz to, tastatura ima i odvojen numerički deo sa desne strane, što je pogodno za one koji često koriste numeričke tastere za unos brojeva ili obavljaju finansijske operacije.

Genius Scorpion K215 tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i MacOS, što je čini prilagodljivom za različite korisnike.

Tastatura Genius Scorpion K215 Crna je pouzdana i udobna tastatura za svakodnevnu upotrebu. Sa svojim jednostavnim dizajnom, otpornošću na prskanje tečnosti i odvojenim numeričkim delom, ova tastatura pruža funkcionalnost i praktičnost koje će zadovoljiti potrebe većine korisnika.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model tastature

Scorpion K215

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

10

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Dimenzije

467 x 190 x 28 mm

Težina

720 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci