Tastatura Genius Scorpion K5 (31310469101) Crna

EAN: /
GB Code: 1320
Kategorija:

2.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Genius Scorpion K5 (31310469101) Crna tastatura koja je specijalno dizajnirana za gejmere i entuzijaste igara. Sa svojim atraktivnim dizajnom i visokim performansama, ova tastatura pruža optimalno iskustvo za igranje igara.

Tastatura Genius Scorpion K5 ima klasičan raspored tastera sa QWERTY rasporedom, što je standardno za većinu tastatura. Tasteri su postavljeni na udobnom rastojanju, što omogućava brze i precizne reakcije tokom igre.

Ova tastatura je opremljena sa pozadinskim osvetljenjem koje vam omogućava da prilagodite boje i intenzitet osvetljenja. Ovo ne samo da dodaje estetski element, već i pomaže pri igranju u uslovima slabog osvetljenja, omogućavajući vam da lako pronađete željene tastere tokom intenzivnih sesija igranja.

Genius Scorpion K5 tastatura ima posebne multimedijalne tastera koji vam omogućavaju brz pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija/pauza, prethodna/sledeća pesma i još mnogo toga. Ovi tasteri vam omogućavaju da jednostavno upravljate svojim medijima dok igrate igru, bez potrebe da prekidate igračke aktivnosti.

Ova tastatura takođe ima poseban gejmerski režim sa mogućnošću deaktiviranja tastera „Windows“ tokom igranja. To sprečava nenameravano prebacivanje na radnu površinu tokom igre, što vam omogućava da se potpuno fokusirate na igru.

Tastatura je povezana preko USB kabla, što obezbeđuje brz i pouzdan prenos podataka. Sa svojim izdržljivim dizajnom i kvalitetnom izradom, ova tastatura je napravljena da izdrži dugotrajnu upotrebu i intenzivne gejmerske sesije.

Genius Scorpion K5 tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i MacOS, što je čini prilagodljivom za različite korisnike.

Tastatura Genius Scorpion K5 (31310469101) Crna boje je odličan izbor za gejmere i entuzijaste igara. Sa svojim atraktivnim dizajnom, pozadinskim osvetljenjem i specijalnim funkcijama, ova tastatura pruža optimalno iskustvo za igranje igara, omogućavajući vam brze reakcije, udobnost i kontrolu nad medijima tokom gejmerskih sesija.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model tastature

Scorpion K5 (31310469101)

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Dimenzije

460 x 28.5 x 188.5 mm

Težina

690 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci