Tastatura A4Tech Bloody Q100 Crna

EAN: /
GB Code: 1349
Kategorija:

1.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura A4Tech Bloody Q100 Crna tastatura koja je namenjena pre svega gejmerima i ljubiteljima igara. Sa svojim naprednim funkcijama i specijalizovanim dizajnom, ova tastatura pruža visok nivo performansi i preciznosti za poboljšano iskustvo igranja.

Tastatura ima ergonomski dizajn sa udobnim nagibom i mekim, tihim tasterima. Ovo omogućava udobno kucanje tokom dugih sesija igranja, smanjujući zamor prstiju.

A4Tech Bloody Q100 tastatura je opremljena tehnologijom Anti-Ghosting koja omogućava istovremeno pritiskanje više tastera bez grešaka. Ova funkcija je posebno važna u gejmingu, gde je brza i precizna reakcija od ključne važnosti.

Tastatura ima pozadinsko osvetljenje sa mogućnošću prilagođavanja boja i intenziteta. Ovo osvetljenje ne samo da dodaje estetski element, već pomaže i pri igranju u uslovima slabog osvetljenja, omogućavajući vam da lako pronađete željene tastere tokom intenzivnih gejmerskih sesija.

A4Tech Bloody Q100 tastatura takođe ima posebne makro tastere koji vam omogućavaju programiranje i snimanje određenih komandi ili kombinacija tastera. Ovo je korisno za personalizaciju tastature prema vašim potrebama i stilu igranja.

Tastatura je povezana preko USB kabla, što obezbeđuje brz i stabilan prenos podataka. Ova veza omogućava trenutne reakcije i pouzdanu vezu sa računarom.

Uz to, A4Tech Bloody Q100 tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i MacOS.

Tastatura A4Tech Bloody Q100 Crna je visoko specijalizovana tastatura koja pruža visok nivo performansi i preciznosti za gejmere i ljubitelje igara. Sa svojim ergonomskim dizajnom, Anti-Ghosting tehnologijom, pozadinskim osvetljenjem i makro funkcijama, ova tastatura vam omogućava da unapredite svoje gejming iskustvo, pružajući vam kontrolu, udobnost i brze reakcije tokom igre.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model tastature

Bloody Q100

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci