Verbatim Memorijska kartica Premium MicroSDXC UHS-I 64GB U1 Klasa 10 + SD Adapter

EAN: 023942440840
GB Code: MC040
Kategorija:

899,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Verbatim Memorijska kartica Premium MicroSDXC UHS-I 64GB U1 Klasa 10 + SD Adapter je memorijska kartica visokog kvaliteta sa kapacitetom od 64GB. Ova kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava glatko snimanje video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Verbatim Premium MicroSDXC karticu dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Verbatim je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda, a Verbatim Premium MicroSDXC kartica je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u ekstremnim uslovima.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova.

Verbatim Memorijska kartica Premium MicroSDXC UHS-I 64GB U1 Klasa 10 + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica koja omogućava brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

Verbatim

Model

Premium

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Do 90 Mb/s

Brzina upisa

Ostalo

Adapter

Da

Boja

Crna

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci