SanDisk Ultra Memorijska kartica MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDSQUNR-064G-GN3MN)

EAN: 619659185077
GB Code: MC022
Kategorija:

1.250,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

SanDisk Ultra Memorijska kartica MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDSQUNR-064G-GN3MN) sa kapacitetom od 64GB je visokokvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je dizajnirana za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju kako bi obezbedila brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 označava minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i brzo pokretanje aplikacija bez zastoja.

SanDisk Ultra Memorijska kartica MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDSQUNR-064G-GN3MN) je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, čineći je pogodnom za korišćenje u različitim uslovima i okruženjima. Možete je koristiti i u ekstremnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Takođe, možete jednostavno prenositi podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

SanDisk je renomirani proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. SanDisk Ultra MicroSDXC UHS-I 64GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

SanDisk Ultra Memorijska kartica MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDSQUNR-064G-GN3MN) je visokokvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na različite uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

SanDisk

Model

Ultra (SDSQUNR-064G-GN3MN)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Do 30 Mb/s

Adapter

Ne

Boja

Bela, Siva

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci