Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDCS2/64GB) + SD Adapter

EAN: 740617298697
GB Code: MC018
Kategorija:

699,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDCS2/64GB) + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica sa kapacitetom od 64GB. Ova kartica je namenjena proširenju skladišnog prostora i brzom čuvanju podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi tehnologiju UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) kako bi obezbedila brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 garantuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC karticu dolazi i SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Adapter vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Kingston je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda, a Canvas Select Plus MicroSDXC kartica je izdržljiva i otporna na ekstremne uslove. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, čineći je pogodnom za upotrebu u različitim uslovima i okruženjima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDCS2/64GB) + SD Adapter vam omogućava proširenje kapaciteta vašeg uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 64GB Klasa 10 (SDCS2/64GB) + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica koja omogućava brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je odličan izbor za sve vaše potrebe skladištenja podataka na različitim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Select Plus (sdcs2/64gb)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Do 85 Mb/s

Adapter

Da

Boja

Crna

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci