Kingston Memorijska kartica Canvas Go! Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 (SDCG3/128GB) + SD Adapter

EAN: 740617301182
GB Code: MC027
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Go! Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 (SDCG3/128GB) + SD Adapter je vrhunska memorijska kartica sa kapacitetom od 128GB. Ova kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava glatko snimanje video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Kingston Canvas Go! Plus MicroSDXC karticu dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Kingston Memorijska kartica Canvas Go! Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 + SD Adapter je izdržljiva i otporna na ekstremne uslove. Otporna je na vodu, udarce, vibracije i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u najzahtevnijim uslovima.

Ova kartica omogućava vam proširenje skladišnog prostora i čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

Kingston je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda, a Canvas Go! Plus MicroSDXC kartica je još jedan primer njihovog izuzetnog kvaliteta. Sa velikim kapacitetom i pouzdanim performansama, ova kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Go! Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 (SDCG3/128GB) + SD Adapter je vrhunska memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, veliki kapacitet skladištenja i otpornost na ekstremne uslove. To je savršeno rešenje za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • 4k video produkcija
  • Akcione kamere
  • Dronovi
  • Android uređaji

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Go! Plus (SDCG3)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U3, UHS-I

Kapacitet

128 GB

Brzina čitanja

Do 170 Mb/s

Brzina upisa

Do 90 Mb/s

Adapter

Da

Boja

Crna, Plava

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci