Transcend Memorijska kartica 300S MicroSDXC UHS-I 128 GB Klasa 10 + SD Adapter

EAN: 760557842095
GB Code: MC061
Kategorija:

1.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Transcend Memorijska kartica 300S MicroSDXC UHS-I 128 GB Klasa 10 + SD Adapter je memorijska kartica visokog kvaliteta sa kapacitetom od 128 GB. Ova kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10 MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Transcend 300S MicroSDXC karticu dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Transcend Memorijska kartica 300S MicroSDXC UHS-I 128 GB Klasa 10 + SD Adapter je izdržljiva i pouzdana. Otporna je na vodu, temperaturu, udarce i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u ekstremnim uslovima.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova.

Transcend je priznat proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Transcend Premium 300S MicroSDXC UHS-I 128 GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

UTranscend Memorijska kartica 300S MicroSDXC UHS-I 128 GB Klasa 10 + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • 4k video produkcija
  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

Transcend

Model

300S

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U3, UHS-I

Kapacitet

128 GB

Brzina čitanja

Do 95 Mb/s

Brzina upisa

Do 45 Mb/s

Adapter

Da

Boja

Siva

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci