SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 (SDSQUNR-128G-GN3MN)

EAN: 619659196509
GB Code: MC033
Kategorija:

1.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 sa kapacitetom od 128GB je visokokvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je namenjena proširenju skladišnog prostora i brzom čuvanju podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, čineći je pogodnom za upotrebu u različitim uslovima i okruženjima. Možete je koristiti i u ekstremnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova.

SanDisk je renomirani proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. SanDisk Ultra MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 je visokokvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na različite uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • FullHD video produkcija

Specifikacija

Proizvođač

SanDisk

Model

Ultra (SDSQUNR-128G-GN3MN)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

128 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Do 40 Mb/s

Adapter

Ne

Boja

Bela, Siva

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci