SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 200GB Klasa 10 (SDSQUA4-200G-GN6MA) + SD Adapter

EAN: 619659184292
GB Code: MC069
Kategorija:

4.890,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 200GB Klasa 10 (SDSQUA4-200G-GN6MA) + SD Adapter sa kapacitetom od 200GB je vrhunska memorijska kartica. Ova kartica je namenjena proširenju skladišnog prostora i brzom čuvanju podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10 MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 200GB Klasa 10 + SD Adapter dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

SanDisk Ultra MicroSDXC kartica je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, čineći je pogodnom za upotrebu u različitim uslovima i okruženjima. Možete je koristiti i u ekstremnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova.

SanDisk je renomirani proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. SanDisk Ultra MicroSDXC UHS-I 200GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

SanDisk Memorijska kartica Ultra MicroSDXC UHS-I 200GB Klasa 10 (SDSQUA4-200G-GN6MA) + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

SanDisk

Model

Ultra

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

200 GB

Brzina čitanja

Do 120 Mb/s

Brzina upisa

Ostalo

Adapter

Da

Boja

Crvena, Siva

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci