Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 (SDCS2/128GBSP)

EAN: 740617299076
GB Code: MC077
Kategorija:

1.199,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 je kvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava glatko snimanje video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC kartica je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u ekstremnim uslovima. Možete je koristiti i u zahtevnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 omogućava vam proširenje skladišnog prostora i čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

Kingston je priznat proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 je kvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Select Plus (sdcs2/128gb)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

128 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Ostalo

Adapter

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci