Kingston Memorijska kartica Canvas Go Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCG3/256GB) + SD Adapter

EAN: 740617301250
GB Code: FL297
Kategorija:

4.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Go Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCG3/256GB) + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je namenjena proširenju skladišnog prostora i brzom čuvanju podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Kingston Canvas Go Plus MicroSDXC karticu dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Kingston Memorijska kartica Canvas Go Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 + SD Adapter je izdržljiva i otporna. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, čineći je pogodnom za upotrebu u različitim uslovima i okruženjima. Možete je koristiti i u ekstremnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Ova kartica omogućava vam proširenje kapaciteta uređaja i sigurno čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova. Pored toga, možete je lako preneti na računar ili druge uređaje koristeći SD adapter ili čitač kartica.

Kingston je renomirani proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Kingston Canvas Go Plus MicroSDXC UHS-I 256GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Go Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCG3/256GB) + SD Adapter je visokokvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Go Plus (SDCG3/256GB)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U3, UHS-I

Kapacitet

256 GB

Brzina čitanja

Do 170 Mb/s

Brzina upisa

Do 90 Mb/s

Adapter

Da

Boja

Crna, Plava

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci