Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCS2/256GB) + SD Adapter

EAN: 740617298710
GB Code: MC034
Kategorija:

4.199,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCS2/256GB) + SD Adapter je kvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je namenjena proširenju skladišnog prostora i brzom čuvanju podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10 MB/s, što omogućava snimanje glatkih video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Uz Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC karticu dolazi SD adapter koji omogućava kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju SD kartice. Ovo vam omogućava jednostavno prebacivanje podataka između uređaja koji podržavaju MicroSD kartice i onih koji podržavaju SD kartice.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 + SD Adapter je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u ekstremnim uslovima. Možete je koristiti i u zahtevnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Ova kartica omogućava vam proširenje skladišnog prostora i čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

Kingston je priznat proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 256GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 256GB Klasa 10 (SDCS2/256GB) + SD Adapter je kvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Dodatne karakteristike:

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rendgenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Select Plus (SDCS2 / 256GB)

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U3, UHS-I

Kapacitet

256 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Do 85 Mb/s

Adapter

Da

Boja

Crna

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci