Gamepad Marvo GT60 Crno Crveni

EAN: 6932391913093
GB Code: JOY017
Kategorija:

2.950,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Marvo GT60 Crno Crveni izuzetno svestran kontroler za igranje koji pruža uzbudljivo iskustvo tokom igranja video igara na različitim platformama. Sa svojim funkcionalnostima i atraktivnim dizajnom, GT60 je popularan izbor među igračima.

GT60 ima ergonomski oblikovanu konstrukciju koja se udobno uklapa u ruke, omogućavajući vam da se fokusirate na igru bez umora ili nelagode. Takođe, gamepad je opremljen antiderapantnim premazom koji pruža siguran i stabilan zahvat tokom intenzivnih sesija igranja.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni palice za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

GT60 takođe ima LED osvetljenje koje dodaje estetski element i omogućava vam da prilagodite izgled gamepada prema svojim željama. LED svetla stvaraju atraktivan vizuelni efekat tokom igranja.

Gamepad se povezuje sa konzolama ili računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu i minimalno kašnjenje tokom igre. Ovo osigurava pouzdanost i preciznost komunikacije između gamepada i platforme.

Marvo GT60 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation i Xbox, kao i PC računare. Takođe podržava razne igre i omogućava vam da uživate u širokom spektru igračkih iskustava.

Gamepad Marvo GT60 Crno Crveni je visokokvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i estetiku. Sa svojim brojnim funkcijama, GT60 će vam omogućiti da se potpuno uronite u igru i uživate u svakom trenutku igranja.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model Gamepad-a

GT60

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Android, PC

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth 2.1 + EDR, USB

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

350 mA

Punjenje baterije

1.5 h

Autonomija baterije

6-10 h

Senzor pokreta

Ne

Broj tastera

13 tastera

Indikatori

Da

Držač za mobilni telefon

Da

Veličina držača za mobilni telefon

4 x 8.5 cm

Boja

Crna, Crvena

Garancija

24 meseci