Gamepad Fantech Shooter II WGP13 Beli

EAN: 8600423866973
GB Code: JOY101
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Fantech Shooter II WGP13 Beli je kontroler za igranje koji pruža visoko kvalitetno iskustvo tokom igranja video igara. Sa svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, WGP13 je dizajniran da zadovolji zahteve i preferencije igrača.

WGP13 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam udobnost tokom dugih igračih sesija. Gamepad je izrađen od kvalitetnih materijala koji pružaju siguran zahvat i sprečavaju klizanje tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) koji omogućavaju brze reakcije i akcije tokom igre.

WGP13 takođe ima funkciju vibracije koja pruža taktilni feedback tokom igre. Vibracija se sinhronizuje sa dešavanjima u igri kako bi vam pružila dublje uranjanje i realističnije iskustvo.

Gamepad se povezuje sa konzolama i računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu tokom igranja. Dug kabl pruža vam slobodu kretanja i omogućava udobnost tokom igre.

Fantech Shooter II WGP13 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. To vam omogućava da uživate u širokom izboru igara i platformi.

Gamepad Fantech Shooter II WGP13 Beli je visoko kvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost. Sa svojim modernim dizajnom i podrškom za razne platforme, WGP13 će vam omogućiti da se potpuno uronite u svet video igara i uživate u njima.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model Gamepad-a

Shooter II WGP13

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Sony Playstation 3 (PS3)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB, Wireless

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

600 mAh

Punjenje baterije

Do 3h

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

17 tastera

Analogne palice

Da

Indikatori

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela

Dimenzije

154 x 113 x 58 mm

Težina

182 g

Garancija

24 meseci