Watch Dogs Legion PS5

EAN: 3307216174820
GB Code: PS5G06
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Watch Dogs Legion PS5 je akciona avanturistička igra koja se odvija u budućnosti u kojoj je London pod konstantnom opsadom i nadzorom. Igrači preuzimaju ulogu deo grupe hakera pod nazivom DedSec, koji pokušavaju da se suprotstave moćnom režimu koji vlada gradom.

Jedinstvena karakteristika ove igre je mogućnost igranja sa bilo kojim likom u igri, a svaki lik ima svoje jedinstvene sposobnosti i karakteristike. Igrači mogu regrutovati nove članove DedSec-a, koji se nalaze širom grada i imaju različite veštine poput hakovanja, borbe i vožnje.

U igri postoji veliki broj misija koje igrači mogu da preuzmu, uključujući hakovanje i oslobađanje zatvorenih zona, krađu informacija, borbe sa neprijateljima i još mnogo toga. Kada igrači završe misiju, dobijaju novac koji mogu da iskoriste za kupovinu novog oružja, opreme i drugih predmeta.

Grafika u igri je impresivna, a London je detaljno prikazan sa velikim brojem karakterističnih lokacija. Zvuk takođe doprinosi atmosferi igre, a muzika prati tempo igre i naglašava uzbudljive momente.

Watch Dogs Legion PS5 je uzbudljiva igra sa jedinstvenom karakteristikom mogućnosti igranja sa bilo kojim likom u igri. Igrači mogu da uživaju u različitim misijama i zadacima, a grafički i zvučni efekti stvaraju nezaboravno iskustvo igranja. Ova igra je idealna za ljubitelje akcionih avanturističkih igara i za one koji vole futuristički stil igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18