Assassins Creed Valhalla PS5

EAN: 3307216174165
GB Code: PS5G02
Kategorija:

5.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Assassins Creed Valhalla PS5 je akciona avanturistička igra razvijena od strane Ubisoft Montreala i objavljena u novembru 2020. godine za PlayStation 5 i druge konzole. Igra se odvija u 9. veku u vreme Vikinga koji plove ka Engleskoj u potrazi za novim naseljima i blagom.

Igrač igra ulogu Eivora, Vikinga koji se može igrati kao muški ili ženski lik.

U Assassins Creed Valhalla PS5 igrač ima priliku da istraži ogromnu mapu Engleske i upozna se sa njenim istorijskim i geografskim karakteristikama, dok se bori protiv neprijatelja i širi svoje naselje. Osim borbe mačem i drugim oružjem, igrač će morati da koristi i veštine špijunaže i infiltracije kako bi ostvario svoje ciljeve.

Pored glavne priče, igra nudi i brojne sporedne zadatke i aktivnosti koje će zadržati igrača u svetu igre na dug period. Takođe, Assassins Creed Valhalla PS5 nudi i mogućnost da se personalizuje lik i naselje, što igračima daje još veću kontrolu nad svojim iskustvom u igri.

Grafički prikaz igre je neverovatan, a detalji o kostimima, arhitekturi i kulturi Vikinga i Srednjovekovne Engleske su impresivni. Uz to, igra takođe nudi i impresivnu muziku i zvuke koji upotpunjuju celokupni doživljaj igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18