DJ Hero (PS3)

EAN : 47875958371
GB Code: 8810
Kategorija:

8.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

DJ Hero (PS3) je uzbudljiva muzička igra dostupna za PlayStation 3 konzolu koja će vas odvesti na putovanje kroz svet DJ-eva i elektronske muzike. Uz ovu inovativnu igru, postaćete pravi DJ, kreirajući jedinstvene muzičke mikseve i pravite nezaboravne hitove.

Sa dinamičnim kontrolerom koji simulira pravu DJ opremu, imaćete priliku da mešate i kombinujete različite pesme, stvarajući svoj jedinstveni zvuk. Prateći ritam muzike i usklađujući se sa svakim treptajem svetla, pokušaćete da ostvarite najbolji mogući rezultat.

DJ Hero vam nudi širok izbor pesama iz različitih žanrova, uključujući elektronsku muziku, hip-hop, pop i mnoge druge. Svaka pesma predstavlja novo izazovno iskustvo koje će testirati vaše veštine i ritam. Pored toga, igra nudi i režim za dva igrača, omogućavajući vam da se takmičite ili sarađujete sa prijateljem kako biste stvorili savršen miks.

Jedinstvena prezentacija, spektakularni vizuelni efekti i zvuk koji vas uvlači u muzički svet čine DJ Hero nezaboravnom igrom koja će vam pružiti satima zabave i kreativnosti. Bez obzira da li ste iskusni DJ ili tek početnik, DJ Hero (PS3) će vas podstaći da pustite muziku i uživate u ritmu, stvarajući svojevrsne muzičke remek-dela direktno sa svoje PS3 konzole.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 3 (PS3)

Žanr

Muzička, Party, Simulacija

Izdavač

Activision, FreeStyleGames

Preporučeni uzrast

Pegi 12