Godfall PS5

EAN: 5060760881603
GB Code: PS5G01
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Godfall PS5 je akciono-avanturistička igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu božanskog ratnika u fantastičnom svetu bogova i heroja. Ova igra je dostupna samo za PlayStation 5 konzolu i pruža igračima nezaboravno iskustvo igranja.

Igra se odvija u svetu zvanom Aperion, gde igrači moraju da se suoče sa raznim neprijateljima i izazovima kako bi spasili svet. Igrači imaju na raspolaganju nekoliko različitih oružja i sposobnosti koje mogu da koriste tokom borbe, uključujući mačeve, čekić, sjekire, štitove i još mnogo toga. Svako oružje ima jedinstvene osobine i prednosti, pa igrači mogu da prilagode svoj stil igre prema sopstvenim preferencijama.

Borbe u igri su dinamične i intenzivne, a protivnici su različiti, od običnih vojnika do moćnih šefova. Uz to, igrači će imati priliku da otključaju i koriste moćne napade zvane „Valorplates“, koje im daju dodatnu snagu i sposobnosti u borbi.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljnim svetom i sjajnim efektima svetla i senki. Svaki deo sveta je pažljivo dizajniran, sa predivnim pejzažima i fascinantnim arhitektonskim detaljima.

Igra takođe nudi i nekoliko modova igre, uključujući singleplayer kampanju, co-op multiplayer i Tower of Trials mod, gde igrači pokušavaju da prežive niz talasa neprijatelja.

Godfall PS5 je igra koja nudi intenzivnu akciju, impresivnu grafiku i zanimljivu priču. Igra je savršena za ljubitelje akcionih igara i fantazije, koji žele da se oprobaju u borbi protiv moćnih neprijatelja i spasu svet Aperion.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Gearbox publishing

Preporučeni uzrast

Pegi 16