Uncharted The Nathan Drake Collection Playstation Hits PS4

EAN: 711719710516
GB Code: PS4G016
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Uncharted The Nathan Drake Collection Playstation Hits PS4 je nezaobilazno putovanje kroz uzbudljiv svet avanture, otkrivanja tajni i neizmernog blaga. Ova kolekcija igara, dostupna za PlayStation 4 kao PlayStation Hits, donosi tri nezaboravna naslova: „Uncharted: Drake’s Fortune“, „Uncharted 2: Among Thieves“ i „Uncharted 3: Drake’s Deception“.

Započinjajući svoju epsku avanturu sa Nathanom Drakeom, harizmatičnim i hrabrim lovcom na blago, igrači će biti uvučeni u fascinantnu priču ispunjenu izazovima, intriga i neizvesnosti. U „Uncharted: Drake’s Fortune“, Drake kreće na misiju pronalaženja legendarnog blaga El Dorada, što ga vodi kroz različite egzotične lokacije poput prašuma i zapuštenih ruševina.

„Uncharted 2: Among Thieves“ vodi nas na putovanje širom sveta, dok Drake pokušava otkriti istinu iza misteriozne Marco Polove ekspedicije. Ova igra donosi spektakularne akcijske scene, napete pucnjave i vrhunske platformerske sekvence koje će vas držati na ivici sedišta.

U „Uncharted 3: Drake’s Deception“, očekuje nas još veći izazov. Nathan Drake kreće na potragu za izgubljenim gradom Iramom, suočavajući se s opasnostima koje testiraju njegovu hrabrost i veru u sopstvene sposobnosti. Ova igra nudi nezaboravne trenutke, uključujući intenzivne akcije, tajanstvene enigme i neočekivane preokrete.

Svaki od ovih naslova nudi bogato razvijene likove, duboku priču i prelepe vizuale koji će vas ostaviti bez daha. Sa napetom akcijom, raznovrsnim izazovima i pamtljivim trenucima, Uncharted The Nathan Drake Collection Playstation Hits PS4 je izvanredan izbor za sve ljubitelje avanture i akcije na PlayStation 4 konzoli. Uživajte u ovom nezaboravnom iskustvu i pripremite se da se otisnete na epsko putovanje koje će vas ostaviti zapanjenim u igri Uncharted The Nathan Drake Collection Playstation Hits PS4.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Naughty Dog

Preporučeni uzrast

Pegi 16