Baldurs Gate I and II Enhanced Edition PS4

EAN: 0811949030832
GB Code: PS4G217
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Baldurs Gate I and II Enhanced Edition PS4 su dve kultne RPG igre, koje su dobile modernu nadogradnju sa poboljšanom grafikom i novim sadržajem. Igrač preuzima ulogu protagoniste koji putuje kroz svet Forgotten Realms u potrazi za avanturama.

Baldur’s Gate I se odvija u zemlji Faerun, gde igrač započinje svoju avanturu u gradu Baldur’s Gate, sa ciljem da istraži tajne svog porekla. Igra nudi širok izbor likova koji se mogu pridružiti igraču na putu i koji će pomoći u borbi protiv neprijatelja.

Baldur’s Gate II nastavlja priču, a igrač se ponovo susreće sa nekim likovima iz prethodne igre. Igra nudi novu priču sa mnogo novih likova, neprijatelja i lokacija za istraživanje.

Obe igre nude bogat RPG sistem sa mnogo dijaloga i raznih opcija koje će uticati na tok priče. Takođe, igra nudi i borbe sa strategijskim elementima, sa velikim izborom oružja i magije koji se mogu koristiti u borbi.

Baldurs Gate I and II Enhanced Edition PS4 su izuzetno dobro dizajnirane igre, koje su postale klasici RPG žanra. Igrači će se oduševiti bogatstvom sadržaja, pričom koja ih uvlači u svet igre i izazovima koji ih čekaju na putu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Beamdog, Skybound Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16