Uncharted 4 A Thiefs End Playstation Hits PS4

EAN: 711719418474
GB Code: PS4G017
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Uncharted 4 A Thiefs End Playstation Hits PS4 je akciona avanturistička igra koju je razvila kompanija Naughty Dog i objavila Sony Interactive Entertainment za PlayStation 4. Igra je četvrti nastavak u popularnoj Uncharted seriji i prati avanture lika po imenu Nathan Drake dok traži mitsko blago i suočava se sa svojim neprijateljima.

U ovoj igri, Nathan Drake se povukao iz sveta avantura i postao običan čovek. Međutim, kada se njegov brat Sam vrati u njegov život i zamoli ga za pomoć u pronalaženju legendarnog blaga pirata Henryja Averyja, Nathan se vraća u igru. Tokom avanture, Nathan i Sam će se suočiti sa raznim neprijateljima, uključujući i opasnog negativca Rafea Adlera.

Igra sadrži prelepe lokacije koje su detaljno prikazane, od planina i prašuma do gradova i ostrva. Takođe, igra ima impresivnu grafiku i animaciju koja čini da se igrači osećaju kao da su deo akcije. Osim toga, igra ima i različite zagonetke i borbu protiv neprijatelja, kao i sistem pucanja i sakrivanja.

Uncharted 4 A Thiefs End Playstation Hits PS4 izdanje uključuje originalnu igru i sve dodatne sadržaje koji su objavljeni kasnije. To uključuje epizodu The Lost Legacy, koja se fokusira na likove Chloe Frazer i Nadine Ross i njihove avanture u Indiji.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Naughty Dog

Preporučeni uzrast

Pegi 16