Truck Driver (Nintendo Switch)

EAN: 8718591185892
GB Code: SW037
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Truck Driver je simulacija vožnje kamiona koja pruža uzbudljivo iskustvo vozača kamiona na Nintendo Switch konzoli. U ovoj igri, preuzimate ulogu vozača kamiona i ulazite u dinamičan svet sa otvorenim putevima i raznovrsnim misijama.

Kao vozač kamiona, imaćete priliku da istražujete veliki svet igre, obavljate različite zadatke i razvijate svoju karijeru. Možete prevoziti različite vrste tereta, uključujući teške i krhke predmete, u različitim vremenskim uslovima i okruženjima. Putujte kroz prelepe pejzaže, gradove i industrijske zone, gde ćete otkrivati razne izazove na putu.

Igra vam omogućava da upravljate različitim vrstama kamiona, prilagođavate ih i nadograđujete kako biste poboljšali performanse i udobnost. Takođe možete prilagođavati svoj lik vozača, kao i interakciju sa drugim likovima u svetu igre.

Truck Driver nudi autentično iskustvo vožnje kamiona sa realističnim fizikama i detaljno dizajniranim okruženjima. Igra takođe ima zanimljivu priču koja se razvija kroz misije i interakcije sa drugim likovima.

Uzmite kontrolu nad volanom i postanite pravi profesionalni vozač kamiona u ovoj simulaciji vožnje koja donosi veliku dozu avanture i uzbuđenja na Nintendo Switch konzoli.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Simulacija, Vožnja

Izdavač

Soedesco

Preporučeni uzrast

Pegi 3