The Smurfs – Mission Vileaf – Smurftastic Edition (Nintendo Switch)

EAN: 3760156488981
GB Code: SW033
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Smurfs – Mission Vileaf – Smurftastic Edition je akciona avantura video igra bazirana na popularnoj franšizi „Štrumpfovi“. U igri igrač preuzima ulogu malenih plavih bića koja su u misiji da spasu svoj dom od zle magije. Igrači će proputovati kroz prelepe šumovite pejzaže i opasne pećine, susresti se sa raznim neprijateljima i pomoći Štrumpfu i njegovim prijateljima da pobede zlog Gargamela i njegove verno pratioce.

U igri The Smurfs – Mission Vileaf – Smurftastic Edition postoji pet različitih svetova koje igrači mogu istražiti, a svaki svet ima svoje specifičnosti i prepreke koje treba prevazići. Kako bi se nosili sa izazovima u igri, igrači mogu koristiti različite Štrumpfove sposobnosti, kao što su plivanje, letenje i skakanje.

Pored glavne kampanje, igrači mogu uživati u dodatnim mini-igrama koje su dostupne u igri, kao što su trke, igre na tabli i još mnogo toga. Igra se može igrati samostalno ili u kooperativnom režimu sa prijateljima, što dodaje još jedan nivo zabave i izazova.

Grafika igre The Smurfs – Mission Vileaf – Smurftastic Edition je živopisna i šarena, a zvučni efekti su autentični i doprinose atmosferi igre. The Smurfs: Mission Vileaf – Smurftastic Edition je savršena igra za ljubitelje Štrumpfova i one koji vole akcione avanture i zabavne igre.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Microids

Preporučeni uzrast

Pegi 7