Crash Team Racing Nitro-Fueled (Nintendo Switch)

EAN: 5030917269806
GB Code: SW001
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Crash Team Racing Nitro-Fueled je trkačka video igra koja je objavljena 2019. godine za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i Microsoft Windows platforme. To je remake originalne igre iz 1999. godine pod nazivom Crash Team Racing.

Igrači mogu da igraju samostalno ili protiv drugih igrača u različitim trkama i modovima igre. Tu su i nove trke koje nisu bile prisutne u originalnoj igri, kao i mogućnost prilagođavanja izgleda vozila i likova.

Cilj igre je da igrači pobede druge takmičare u trkama koristeći razne predmete i oružja, kao što su bombe i rakete, kako bi usporili protivnike ili ih eliminisali sa trke. Igrači mogu da osvoje novac u igri koji mogu da iskoriste za otključavanje novih karakteristika i predmeta.

Crash Team Racing Nitro-Fueled takođe ima i online mod za multiplejer, gde igrači mogu da se takmiče sa drugim igračima širom sveta i da osvoje nagrade i ocene na svetskoj rang listi.

Grafika igre je u 3D-u i ima kvalitetnu i živopisnu grafiku koja prikazuje različite lokacije i predmete na stazama. Igra ima i razne muzičke numere koje doprinose zabavnoj atmosferi trka.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Kart vožnja, Vožnja

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 3