The Lord of the Rings – Gollum (PS5)

EAN: 3665962015706
GB Code: \
Kategorija:

7.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Lord of the Rings – Gollum je igra avanture i akcije zasnovana na popularnoj fantazijskoj franšizi Gospodar prstenova. U ovoj igri, igrač će preuzeti ulogu Goluma, mitskog bića koje je poznato po svojoj opsesiji prstenom i njegovoj žudnji za moći.

Igra se fokusira na priču o Golumovom putovanju kroz mračan svet Srednje Zemlje, dok se igrač suočava sa mnogim izazovima, preprekama i neprijateljima koji mu stoje na putu. Kroz igru, igrač će otkrivati ​​Golumovu priču i njegovu motivaciju za traženjem prstena, dok istražuje prelepe lokacije iz knjiga i filmova, kao što su Mordor i pećine Smigla.

Igra The Lord of the Rings – Gollum je razvijena sa velikom pažnjom na detalje i veran je prikaz Golumove ličnosti i unutrašnjih borbi koje muče njegov um. Igrač će se suočiti sa izazovima koji testiraju Golumovu inteligenciju, agilnost i lukavost, dok se bori protiv neprijatelja i pronalazi načine da preživi u ovom mračnom svetu.

The Lord of the Rings – Gollum je igra koja će privući fanove franšize, ali i one koji žele da istraže Srednju Zemlju iz jedinstvene perspektive ovog mitskog bića.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Platform

Izdavač

Daedalic Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16