Diablo IV PS4

EAN: 5030917298196
GB Code: PS4G264

 

Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Diablo IV je akciono-RPG video igra koju je razvila kompanija Blizzard Entertainment. Ova igra se smatra nastavkom popularne franšize Diablo i nastavlja da istražuje mračni svet Svetog Kamenja.

U Diablo IV, igrač će preuzeti ulogu heroja koji putuje kroz svet Svetog Kamenja, suočavajući se sa mnogim neprijateljima i izazovima. Igrač će se boriti protiv horde đavola i demona koji žele da preuzmu svet, koristeći različite veštine i sposobnosti.

Igrači će moći da odaberu između pet različitih klasa likova, koje uključuju barbarijanca, druida, čarobnjaka, paladina i gospodara smrti. Svaka klasa ima jedinstvene veštine i sposobnosti koje će omogućiti igraču da prilagodi svoj stil igranja i pobedi svoje neprijatelje.

Uz izazove koje igrači moraju savladati, Diablo IV takođe nudi bogatu priču koja će istražiti tamnije teme i zagonetke iz sveta Svetog Kamenja. Igrači će otkriti tajne koje se kriju u tamnim uglovima sveta, a koje će otključati nove delove priče i proširiti njihovo znanje o svetu igre.

Igra nudi i različite multiplayer načine igranja, uključujući kooperativno igranje i PVP (Player versus Player) mode. Ovo omogućava igračima da se bore jedni protiv drugih ili se bore zajedno protiv moćnih neprijatelja, što pruža neograničene mogućnosti za igranje.

Diablo IV je igra koja će privući fanove franšize, ali i one koji vole akciono-RPG igre. Nudi bogatu priču, jedinstvene karakteristike likova i mnogo izazova koji će testirati veštine i sposobnosti igrača.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Borilačka, Hack and slash

Izdavač

Blizzard Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18