The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom (Nintendo Switch)

EAN: 45496478728
GB Code: \
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom je epska avantura dostupna za Nintendo Switch konzolu. Ova igra nas vodi u prelepi i mistični svet Hyrulea, gde ćemo se suočiti sa mračnim silama koje prete da unište kraljevstvo.

Priča počinje kada se drevno prokletstvo probudi i uzrokuje suze koje izazivaju haos i razaranje. Link, hrabri junak i igračev avatar, stavlja sebe u opasnost kako bi pronašao način da zaustavi ovo prokletstvo i povrati mir u kraljevstvu. Uz pomoć svojeg vernog konja Epona, Link će morati da istražuje ogromni svet, suočava se sa različitim izazovima i pronalazi artefakte koji će mu pomoći u njegovoj misiji.

Igra The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom pruža raznolike predele Hyrulea, uključujući bujne šume, snežne planine, pustinjske pejzaže i tajanstvene hramove. Svaki region ima svoje tajne, zagonetke i neprijatelje koje treba savladati. Link će se susresti sa različitim likovima, kao što su mudri starci, hrabri ratnici i zagonetni bića koja će mu pomoći ili ga sprečavati na putu ka spasenju kraljevstva.

Igrač će koristiti različita oružja i moćne artefakte kako bi se borio protiv neprijatelja. Legendarni mač, luk i strela, magične bombe i mnoge druge alatke su na raspolaganju Linku. Osim toga, igra pruža mogućnost korišćenja specijalnih moći koje su povezane sa suzama kraljevstva, pružajući dodatne strategije i veštine za napredovanje kroz igru.

The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom poseduje spektakularnu grafiku koja oživljava svet Hyrulea. Svaki detalj, od prelepih pejzaža do pažljivo dizajniranih neprijatelja, doprinosi dubokoj atmosferi igre. Uz to, zvučni dizajn i muzika su savršeno uklopljeni, stvarajući emotivnu i uzbudljivu avanturu.

Sa svojom bogatom pričom, raznovrsnim izazovima i čarobnim svetom, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nezaobilazno iskustvo za sve fanove avanturističkih igara i ljubitelje serijala The Legend of Zelda. Upustite se u ovo epsko putovanje i postanite heroj koji će doneti svetlo i nadu u kraljevstvo Hyrulea.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Pucačina, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 12