FIFA 21 Next Level (Xbox)

EAN: 5030948124570
GB Code: XBOXG12
Kategorija:

499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 21 Next Level je fudbalska simulaciona igra koju je razvio EA Sports. Igrači mogu da igraju sa najboljim fudbalskim timovima na svetu i da se takmiče protiv drugih igrača u različitim modovima igranja.

Ova verzija igre donosi poboljšane grafike, zvučne efekte i realističnije igračko iskustvo nego prethodne verzije. Igrači mogu da izaberu svoje omiljene klubove, lige i igrače i da stvore sopstveni tim. Kroz igru, igrači mogu da unaprede svoje veštine i da poboljšaju svoj tim kako bi postali pravi svetski šampioni.

FIFA 21 Next Level ima nekoliko različitih modova igranja, uključujući Career mode, Volta mod i Ultimate Team. U Career modu, igrači mogu da kreiraju sopstvene fudbalske igrače i da ih vode kroz karijeru, dok u Volta modu igrači mogu da se takmiče u uličnoj fudbalskoj ligi. Ultimate Team mod je najpopularniji mod u igri, gde igrači grade i upravljaju svojim sopstvenim timom, sakupljajući igrače, praveći taktike i takmičeći se u raznim turnirima.

FIFA 21 Next Level je izvanredan izbor za sve ljubitelje fudbalskih igara i sportskih simulacija. Sa svojim impresivnim grafičkim i zvučnim efektima, kao i realističnom igrom, ova igra pruža iskustvo koje oduzima dah i koje će vam pružiti mnogo sati zabave.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series X

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 10