The Lego Ninjago Movie Videogame PS4

EAN: 5051895409411
GB Code: PS4G044
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Lego Ninjago Movie Videogame PS4 je akciona igra za PlayStation 4, koja se temelji na animiranom filmu Ninjago. Igrači preuzimaju kontrolu nad likovima iz filma, dok se bore protiv zlih neprijatelja i istražuju veliki otvoreni svet.

Igra sadrži različite nivoe i zadatke, od kojih svaki ima svoje jedinstvene ciljeve i prepreke koje igrači moraju da savladaju kako bi prešli na sledeći nivo. Likovi u igri imaju različite sposobnosti, što igračima pruža mogućnost da odaberu lik koji najbolje odgovara njihovom stilu igre.

Svaki nivo u igri ima mnogo skrivenih tajni i predmeta koje igrači mogu da prikupe, a koje će im pomoći da otključaju nove likove i dodatne funkcije u igri. Igra takođe sadrži elemente platforme, uključujući skakanje i kretanje kroz različite prepreke.

Grafika u igri je prelepa i šarena, u skladu sa Lego temom igre. Igra koristi 3D modele za likove i okruženje, sa puno detalja i animacija koje su neverovatno realistične.

Kontrole u igri su jednostavne i intuitivne, što je pogodno za igrače svih uzrasta. Igrači se kreću i interaguju sa okruženjem pomoću d-pad-a i dugmića na kontroleru, dok istovremeno upravljaju svojim likovima i koriste njihove sposobnosti.

The Lego Ninjago Movie Videogame PS4 je zabavna i uzbuđujuća igra, idealna za igrače koji vole Lego igre ili animirane filmove. Igra sadrži mnogo različitih nivoa i zadataka, jednostavne kontrole i neverovatnu grafiku, čineći je savršenom igrom za sve igrače koji vole akciju i avanturu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7