Lara Croft and the temple of Osiris PS4

EAN: 5021290065185
GB Code: PG4G232
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Lara Croft and the temple of Osiris PS4 je akciona igra za PlayStation 4, smeštena u egipatsko okruženje. Igrači preuzimaju ulogu Lare Croft i njenog tima dok istražuju hram posvećen egipatskom bogu Osirisu.

Igra sadrži različite nivoe i zadatke, od kojih svaki ima svoje jedinstvene ciljeve i prepreke koje igrači moraju da savladaju kako bi prešli na sledeći nivo. Igrači se bore protiv zlih neprijatelja, rešavajući zagonetke i pronalazeći skrivene predmete.

U ovoj igri, igrači mogu da igraju samostalno ili u kooperativnom režimu sa prijateljima. Kooperativni režim omogućava do četiri igrača da se pridruže zajedno i da rade zajedno kako bi rešili zagonetke i savladali prepreke.

Grafika u igri je prelepa i detaljna, sa mnogo različitih boja i tekstura koje prikazuju egipatsku kulturu i arhitekturu. Igra koristi 3D modele za likove i okruženje, sa mnogo detalja i animacija koje su neverovatno realistične.

Kontrole u igri su jednostavne i intuitivne, što je pogodno za igrače svih uzrasta. Igrači se kreću i interaguju sa okruženjem pomoću d-pad-a i dugmića na kontroleru, dok istovremeno upravljaju svojim likovima i koriste njihove sposobnosti.

Lara Croft and the temple of Osiris PS4 je zabavna i uzbudljiva igra, idealna za igrače koji vole akciju i avanturu. Igra sadrži mnogo različitih nivoa i zadataka, jednostavne kontrole i neverovatnu grafiku, čineći je savršenom igrom za sve igrače koji žele da se zabave dok istražuju egipatske tajne.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Pucačina, Puzzle

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 12