Injustice 2 PS4

EAN: 5051892226738
GB Code: PS4G111
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Injustice 2 PS4 je borilačka igra koju je razvio NetherRealm Studios, dostupna na PlayStation 4 konzolama. Igrači preuzimaju kontrolu nad raznim likovima iz sveta DC Comics-a i bore se u različitim modovima igre, uključujući singleplayer i multiplayer.

Priča igre prati događaje nakon prethodne igre, u kojoj su super-heroji iz različitih dimenzija i svetova se sukobili u epicnoj borbi. U Injustice 2, Batman se suprotstavlja novoj pretnji u obliku Brainiaca, koji je odlučio uništiti Zemlju. Razni likovi se udružuju kako bi se borili protiv ove nove pretnje i spasili svet.

Igra sadrži mnoge likove iz DC Comics univerzuma, uključujući Supermana, Wonder Woman, Batmana, Flasha, Aquamana i mnoge druge. Svaki lik ima jedinstvene sposobnosti i moći, a igrači mogu da ih poboljšaju i prilagode u skladu sa svojim stilom igranja.

Igra sadrži različite modove igre, uključujući priču, singleplayer i multiplayer modove. U singleplayer modu, igrači se bore protiv računarskih protivnika u seriji nivoa, dok u multiplayer modu igrači se međusobno bore u online borbi.

Grafika u igri je spektakularna, sa detaljnim okruženjima, animacijama i specijalnim efektima. Kontrole su jednostavne i intuitivne, a igrači mogu da biraju između različitih stilova igranja i prilagode ih svojim preferencijama.

Injustice 2 PS4 je odlična borilačka igra sa DC Comics superherojima, koja nudi mnogo različitih likova, modova igre i mogućnosti prilagođavanja. Grafika i kontrola su neverovatni, a priča je uzbudljiva i puna akcije. Igra je idealna za ljubitelje DC Comics univerzuma, kao i sve one koji žele uživati u odličnoj borilačkoj igri.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 16