Horizon Forbidden West PS4

EAN: 711719718994
GB Code: PS4G223
Kategorija:

5.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Horizon Forbidden West PS4 je akciona avanturistička igra koju je razvio studio Guerrilla Games, dostupna na PlayStation 4 konzolama. To je nastavak popularne igre Horizon Zero Dawn, a igrači preuzimaju kontrolu nad protagonistom Aloy dok istražuje post-apokaliptični svet i suočava se sa novim izazovima.

Priča igre se nastavlja nakon događaja iz prethodne igre, u kojoj je Aloy otkrila tajnu o svetu u kome živi. U Horizon Forbidden West, Aloy se suočava sa novim izazovima u obliku bolesti koja pogađa divlje životinje u svetu. Aloy putuje na Zapad kako bi pronašla lek i spasila svet od propadanja.

Igra Horizon Forbidden West PS4 sadrži različita okruženja, uključujući pejzaže Kalifornije i Havaja, prepune raznih izazova i zagonetki. Aloy se suočava sa raznim divljim životinjama koje joj otežavaju putovanje, kao i sa drugim preprekama koje je sprečavaju da ispuni svoju misiju.

Igra sadrži mnoge poboljšane karakteristike u odnosu na prethodnu igru, uključujući unapređenje sistema borbe, nadogradnju oružja i opreme, kao i različite opcije izbora u dijalozima koji utiču na dalji tok igre. Igrači mogu takođe da istražuju i otkrivaju različita plemena i kulture u svetu igre.

Grafika u igri je spektakularna, sa detaljnim okruženjima, animacijama i specijalnim efektima. Kontrole su jednostavne i intuitivne, a igrači mogu da biraju između različitih stilova igranja i prilagode ih svojim preferencijama.

Horizon Forbidden West PS4 je odlična akciona avanturistička igra, koja nudi mnogo različitih izazova, okruženja i poboljšanih karakteristika u odnosu na prethodnu igru. Grafika i kontrola su neverovatni, a priča je uzbudljiva i puna akcije. Igra je idealna za ljubitelje post-apokaliptičnih svetova i avanturističkih igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Guerrilla Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16