Little Nightmares II PS4

EAN: /
GB Code: PS4G181
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Little Nightmares II PS4 je mračna puzzle-platform igra za PlayStation 4, u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad malim dečakom imenom Mono dok istražuje uznemirujući svet ispunjen jezivim likovima i preprekama.

Igra se sastoji od nekoliko poglavlja u kojima igrači moraju rešiti različite zagonetke i prepreke kako bi prešli na sledeći nivo. Uz to, igra ima i elemente horora, sa zastrašujućim likovima i atmosferom koja pruža osećaj neprijatnosti i straha.

Mono putuje kroz mnoštvo okruženja, uključujući napuštene zgrade, šume i tvornice. Tokom igranja igrači moraju pažljivo planirati svoje poteze kako bi izbegli opasnosti i prepreke, dok istražuju svet igre i otkrivaju tajne skrivene u okruženju.

Jedan od najvažnijih elemenata igre je i odnos između Mono-a i drugog glavnog lika u igri, devojčice po imenu Six. Oni moraju da sarađuju kako bi preživeli u ovom zastrašujućem svetu, pri čemu Six ima neke jedinstvene sposobnosti koje igrači mogu iskoristiti tokom igre.

Grafika u igri je detaljna i atmosferična, sa velikim naglaskom na teksture i osvetljenje, stvarajući zaista zastrašujuću i jezivu atmosferu. Muzika i zvukovi doprinose atmosferi, sa suptilnim i jezivim tonovima koji naglašavaju strah.

Kontrole u igri su jednostavne i intuitivne, sa igračima koji se kreću i interaguju sa okruženjem pomoću d-pad-a i dugmića. Ovo omogućava igračima da se fokusiraju na rešavanje zagonetki i preživljavanje, bez ometanja teškim kontrolama.

Little Nightmares II PS4 je mračna i jeziva puzzle-platform igra koja nudi uzbudljivu avanturu u uznemirujućem svetu ispunjenom zastrašujućim likovima i preprekama. Igra sadrži pametne zagonetke, atmosferičnu grafiku i zvuk, jednostavne kontrole i zanimljive likove, čineći je idealnom igrom za igrače koji traže zastrašujuće iskustvo.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Horor, Preživljavanje (Survival), Puzzle

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16