The Legend of Zelda – Breath of the Wild (Nintendo Switch)

EAN: 045496420055
GB Code: SW010
Kategorija:

8.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Legend of Zelda – Breath of the Wild je avanturistička video igra koja je razvijena i objavljena od strane Nintenda za konzole Wii U i Nintendo Switch. Igra se odvija u otvorenom svetu koji je postavljen u imaginarnom kraljevstvu Hyrule, a igrači preuzimaju ulogu glavnog lika, Linka, dok istražuju ovaj svet sa svojom osnovnom misijom: da poraze zlog čarobnjaka Ganona i spasu kraljevstvo Hyrule.

Jedna od glavnih karakteristika The Legend of Zelda – Breath of the Wild igre je otvoreni svet koji se sastoji od mnogo različitih lokacija koje se mogu istražiti u bilo kojem redosledu. Igrači mogu putovati peške ili na konju kroz ovaj svet, ali takođe mogu koristiti paraglajdere, penjati se po zidovima i planinama, a čak i plivati ​​i roniti pod vodom.

Link ima nekoliko alata i oružja na raspolaganju da se suoči sa neprijateljima i reši zagonetke u igri. To uključuje njegov tradicionalni mač i štit, ali i nove predmete poput bombe koje se napajaju strujom, lukova i strela, koplja, sekira za sečenje drveća i kamenja i drugih predmeta.

Osim toga, igra sadrži i sistem za kuhanje hrane, gde igrači mogu prikupljati sastojke i kombinovati ih u različite recepte kako bi dobili hranu koja će im povećati zdravlje, izdržljivost i druge sposobnosti. Takođe postoje različiti izazovi u igri koji će igrače nagraditi novim oružjem, uvećati zdravlje ili im dati nove sposobnosti.

The Legend of Zelda – Breath of the Wild je dobio velike pohvale za svoju otvoreni svet, priču i dizajn, a postala je jedna od najprodavanijih igara za Nintendo Switch.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Otvoren svet (Open world), RPG (Role-playing game)

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 12