Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)

EAN: 45496420277
GB Code: SW012
Kategorija:

7.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mario Kart 8 Deluxe je video igra koju je razvio i objavio Nintendo za Nintendo Switch. Ova igra je deo popularne Mario Kart serije, koja uključuje trke u kojima igrači upravljaju likovima iz sveta Super Mario.

U ovoj igri, igrači mogu izabrati lika iz Super Mario sveta, kao što su Mario, Luigi, Peach i Bowser, i zatim se takmičiti u trkama na različitim stazama. Igrači mogu koristiti razne predmete tokom trka da bi pobedili protivnike, kao što su Banane, Crvene Školjke i Plavi Plamenovi.

Mario Kart 8 Deluxe ima 48 različitih staza, od kojih su 16 nove staze, a ostale su iz prethodnih Mario Kart igara. Takođe postoji nekoliko različitih modova igranja, uključujući Grand Prix mode, gde igrači se takmiče u serijama trka na različitim stazama, Time Trial mode, gde igrači trče sami protiv vremena, i Battle mode, gde igrači se takmiče u arenama koristeći predmete da bi porazili svoje protivnike.

Mario Kart 8 Deluxe takođe uključuje poboljšanu grafiku i gameplay u odnosu na prethodne Mario Kart igre. Igrači mogu igrati u dvoje, kako u split-screen modu tako i online, gde mogu igrati sa drugim igračima širom sveta.

Igrači takođe mogu koristiti amiibo figure kako bi otključali nove likove i predmete u igri. Amiibo figure su interaktivne figurice koje igrači skeniraju pomoću Joy-Con kontrolera, a zatim otključavaju dodatni sadržaj u igri.

Mario Kart 8 Deluxe je dobio pohvale za svoju zabavnu i uzbudljivu gameplay, kao i za svoje vizuelno poboljšanje u odnosu na prethodne Mario Kart igre. Igra je savršena za igrače svih uzrasta i nivoa veštine.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Kart vožnja, Vožnja

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 3