Pokemon – Lets Go Eevee! (Nintendo Switch)

EAN: 045496423230
GB Code: SW014
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Pokemon – Lets Go Eevee! (Nintendo Switch) je video igra koju je razvio i objavio Nintendo za Nintendo Switch. Ova igra je bazirana na popularnoj Pokemon franšizi i prati avanturu glavnog lika koji putuje kroz svet Pokemona kako bi postao najbolji trener.

U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu trenera Pokemona koji putuje kroz regiju Kanto. Igrači koriste Joy-Con kontrolere da bi upravljali likom, a putovanje uključuje susretanje i hvatanje različitih vrsta Pokemona koji se pojavljuju u divljini. Kada se igrači suoče sa divljim Pokemonom, borba počinje i igrači mogu koristiti svoje Pokemone da bi pobedili protivnika. Kada pobede, imaju priliku da uhvate tu vrstu Pokemona, a zatim ga dodaju svojoj kolekciji.

Jedna od karakteristika ove igre je da igrači mogu pratiti Eevee kao svojeg pratitelja tokom celog putovanja. Eevee se može nositi na glavi igrača i može pomoći u borbama koristeći svoje specijalne sposobnosti.

Pored klasične borbe, Pokemon – Let’s Go Eevee uključuje i mini-igre u kojima igrači mogu igrati sa svojim Pokemonom, kao što je igranje frizbija sa svojim Pokemonom ili jahanje na leđima zmaja.

Ova igra takođe uključuje i mogućnost igranja u dvoje, gde igrači mogu igrati sa drugim igračem i zajedno hvatati Pokemone i boriti se protiv drugih trenera.

Pokemon – Let’s Go Eevee je dobio velike pohvale za svoj vizuelni dizajn i interaktivne mogućnosti, a istovremeno ostaje verna klasičnom Pokemon iskustvu.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Avantura, Dečija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 7