Mario Golf – Super Rush (Nintendo Switch)

EAN: 045496427719
GB Code: SW020
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mario Golf – Super Rush je sportska igra za Nintendo Switch. Ova igra je deo popularne Mario Golf serije igara koje su prvi put objavljene još 1999. godine. U ovoj igri igrači se takmiče u golfu, ali sa nekim zabavnim i interesantnim elementima karakterističnim za Mario seriju.

Igrači mogu da odaberu između 17 likova iz Mario sveta, uključujući Marija, Luigija, Peach, Donkey Konga i mnoge druge. Svaki lik ima svoje jedinstvene karakteristike i veštine koje mogu da se koriste u igri. Osim toga, igrači mogu da igraju na pet različitih terena, uključujući standardne golf terene, kao i neke koji su inspirisani Mario svetom, poput terena koji je smešten u dvorac Peach.

Jedna od novih funkcija u ovoj igri je Speed Golf mod. U ovom modu igrači se takmiče da što brže završe igru, dok istovremeno trče kroz teren kako bi što pre stigli do svojih lopti. Ovo čini igru mnogo dinamičnijom i interesantnijom.

Postoji i Story mod u igri, koji prati priču o mladom golferu koji pokušava da postane najbolji na svetu. U ovom modu igrači se takmiče na različitim terenima i sa različitim izazovima, kako bi napredovali u priči.

Mario Golf – Super Rush takođe ima i online multiplayer mod, koji igračima omogućava da se takmiče sa drugim igračima širom sveta. Ovaj mod takođe uključuje nekoliko različitih vrsta igara, uključujući klasične golf mečeve i Speed Golf.

Mario Golf – Super Rush je zabavna i dinamična sportska igra koja će zabaviti sve ljubitelje Mario serije i golf entuzijaste.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Dečija, Simulacija, Sport

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 3