Star Wars Racer and Commando Combo PS4

EAN: 9120080076939
GB Code: PS4G191
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Star Wars Racer and Commando Combo PS4 je kolekcija dve popularne igre iz Star Wars univerzuma, Star Wars Episode I: Racer i Star Wars Republic Commando, koja je dostupna na PlayStation 4.

Star Wars Episode I: Racer je trkačka igra u kojoj igrači mogu da se takmiče na brojnim planetama i stazama širom galaksije. Igrači mogu da izaberu svoje omiljene likove iz filma i da se takmiče u napetim trkama koje uključuju brzu vožnju i taktičko korišćenje unapređenja.

Star Wars Republic Commando je pucačka igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu člana elitne jedinice klonova, Delta Squad-a, i bore se na brojnim planetama širom galaksije. Ova igra pruža taktičke elemente, gde igrači mogu da koriste svoju jedinicu za izvršavanje različitih zadataka, kao i da koriste svoje sposobnosti da bi rešili probleme na različite načine.

Kolekcija nudi i unapređenu grafiku i poboljšane kontrole za modernu publiku. Oba dela su zadržala svoje originalne priče, a igrači će uživati u otkrivanju različitih delova Star Wars univerzuma kroz ove dve različite igre.

Star Wars Racer and Commando Combo PS4 je odlična prilika za fanove Star Wars univerzuma da iskuse dve popularne igre sa unapređenim grafikama i kontrolama na PlayStation 4 konzoli. Sa svojim uzbudljivim trkama i taktičkim borbama, ova kolekcija će oduševiti ljubitelje akcionih igara širom sveta.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

THQ Nordic

Preporučeni uzrast

Pegi 12