Alan Wake Remastered PS4

EAN: 5060760884949
GB Code: PS4G185
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Alan Wake Remastered PS4 je remasterizovana verzija kultne igre Alan Wake, koja je dostupna na PlayStation 4 konzoli. Ova igra kombinuje elemente horor žanra sa akcionim i avanturističkim elementima, čime stvara jedinstveno i nezaboravno iskustvo za igrače.

Igrači preuzimaju ulogu Alana Wake-a, uspešnog pisca koji se bori sa kreativnom blokadom. On odlazi u maleni gradić Bright Falls u potrazi za inspiracijom, ali ubrzo otkriva da su njegove noćne more postale stvarnost. Alan otkriva da je njegova supruga nestala, a on mora da otkrije tajnu koja se krije iza njenog nestanka.

Igra se igra iz trećeg lica, a igrači će morati da koriste svetlost kao oružje protiv mračnih sila koje su zavladale Bright Falls-om. Alan će morati da istražuje grad, da prikuplja dokaze i da se bori protiv različitih neprijatelja kako bi otkrio tajnu koja se krije iza njegovog nestalog supružnika.

Remasterizovana verzija igre dolazi sa poboljšanom grafikom, novim efektima svetla i senke, kao i novim animacijama. Ova nova verzija igre takođe uključuje kompletan originalni sadržaj igre, kao i dodatne sadržaje koji su ranije bili dostupni samo kao dodatni sadržaji.

Alan Wake Remastered PS4 je uzbudljiva igra koja će oduševiti fanove horor žanra i akcionih avantura. Igra kombinuje elemente mistike, akcije i avanture, čime stvara jedinstvenu igru koja će držati igrače zainteresovanima od početka do kraja. Sa novim poboljšanjima, ova igra je još bolja nego originalna i pravi je izbor za sve koji žele da iskuse nezaboravno iskustvo.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Pucačina

Izdavač

Epic Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16