Shenmue III Day One Edition PS4

EAN: 4020628776879
GB Code: PSG4039
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Shenmue III Day One Edition PS4 je akciona avanturistička igra koja se odvija u predivnom otvorenom svetu, a dostupna je na PlayStation 4 konzoli. Ovo je nastavak kultne serije Shenmue, u kojoj igrači preuzimaju ulogu Ryo Hazukija, mladog borca iz Japana koji pokušava da pronađe ubicu svog oca.

Igra se odvija u ruralnom Kini u 80-im godinama prošlog veka. Ryo putuje kroz različite gradove i sela u potrazi za odgovorima o smrti svog oca. Putovanje ga dovodi u sukob sa raznim likovima, a igrači će morati da savladaju borilačke veštine i da istražuju svet kako bi napredovali u priči.

Shenmue III Day One Edition dolazi sa nekoliko dodatnih sadržaja, uključujući jedinstvene kostime i oružje koje mogu pomoći igračima u borbi protiv neprijatelja. Ova verzija igre takođe uključuje i digitalni soundtrack, koji sadrži muziku koja je specijalno kreirana za igru.

Grafika u Shenmue III Day One Edition je poboljšana u odnosu na prethodne verzije igre, a svetovi su detaljno osmišljeni, stvarajući autentičan i živopisan doživljaj Kine u 80-im godinama. Igra takođe ima realistične NPC-ove, čija ponašanja i razgovori mogu pomoći igračima u otkrivanju novih tragova i pronalaženju odgovora.

Shenmue III Day One Edition PS4 je igra koja će oduševiti fanove serijala, kao i nove igrače koji su zainteresovani za akcionu avanturu u otvorenom svetu. Igra donosi mnogo novih mogućnosti za istraživanje i borbu, a dodatni sadržaji u Day One Edition verziji čine igru još boljom i ispunjavaju sve želje igrača.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Deep Silver

Preporučeni uzrast

Pegi 12