Tomb Raider Definitive Edition PS4

EAN: 5021290060814
GB Code: PS4G141
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tomb Raider Definitive Edition PS4 je avanturistička igra dostupna na PlayStation 4 konzoli. Ovo je treći deo novog serijala igara o avanturisti Lari Kroft, koji se odvija u predivnom, ali opasnom svetu.

U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Lare Kroft dok istražuje džungle i pećine u Centralnoj i Južnoj Americi u potrazi za antičkom tehnologijom koja može da uništi svet. Igrači će morati da koriste sve svoje veštine i resurse kako bi preživeli u opasnom svetu i porazili protivnike.

Tomb Raider – Definitive Edition uključuje i dodatne sadržaje, uključujući dodatne misije, kostime i oružje. Ova Definitive Edition verzija takođe uključuje i sav prethodni sadržaj koji je objavljen kao DLC, što igru čini još bogatijom i zanimljivijom.

Grafika u Tomb Raider Definitive Edition PS4 je impresivna, sa predivnim pejzažima i pažljivo dizajniranim prostorima koji stvaraju autentičan doživljaj džungle i pećina u kojima se igra odvija. Igra takođe ima sjajne NPC-ove, koji pomažu igračima u otkrivanju tajni i pronalaženju putokaza.

Tomb Raider Definitive Edition PS4 je odlična avanturistička igra koja će oduševiti fanove serijala i nove igrače koji traže zabavnu i izazovnu igru. Definitive Edition verzija igre ima dodatne sadržaje koji upotpunjuju iskustvo, dok grafika i dizajn sveta stvaraju nezaboravni doživljaj.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 18