FIFA 20 PS4

EAN: 5030944122532
GB Code: PS4G022
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 20 PS4 je fudbalska simulacija koju je razvio EA Sports i objavljen za PlayStation 4. Ova igra nudi obilje novih funkcija koje omogućavaju igračima da se osećaju kao pravi fudbaleri i da dožive uzbuđenje igre.

U igri je dostupan veliki broj timova i liga iz celog sveta, što igračima pruža mogućnost da igraju sa svojim omiljenim timovima i igračima. Osim toga, FIFA 20 uključuje i novi način igranja po imenu VOLTA, koji igrače vodi u gradsku arenu, gde se igraju igrice fudbala pet na pet. U ovom modu igrači mogu prilagoditi izgled svog igrača i stvoriti jedinstveni stil igre.

Grafika igre je impresivna, a igrači su verno reprodukovani sa svim svojim karakteristikama. Kretanje igrača je fluidno i realistično, a animacije su impresivne.

Uz to, FIFA 20 uključuje i neke novosti u mehanici igre. Na primer, igrači mogu da prilagode način na koji se izvode slobodni udarci i korneri, što dodaje više dubine i taktike u igru.

FIFA 20 PS4 je izvrsna fudbalska simulacija koja pruža igračima priliku da dožive uzbuđenje igre kao pravi fudbaleri. Sa velikim izborom timova, liga i novih funkcija, ova igra će oduševiti ljubitelje fudbala širom sveta.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3