Returnal PS5

EAN: 711719814795
GB Code: PS5G42
Kategorija:

5.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Returnal PS5 je uzbudljiva i intenzivna naučnofantastična pucačina iz trećeg lica koja će vas odvesti na nepredvidivu avanturu kroz misteriozni svet. U ovoj igri preuzimate kontrolu nad Selene, svemirskom istraživačicom zarobljenom na nemilosrdnom planetu Atropos.

Sa predivnom grafikom i zvučnim dizajnom koji vas uvlače u atmosferu napetosti, Returnal pruža akciju punu adrenalina. Istražujte raznovrsne i opasne pejzaže, suočavajte se sa neobičnim neprijateljima i koristite raznoliko oružje i moći kako biste preživeli.

Ono što čini Returnal PS5 jedinstvenom je njegov roguelike element, gde se svaki put kada umrete, svet se menja, a vi se vraćate na početak. Svaka nova smrt donosi nove izazove i mogućnosti, te vam je potrebno brzo prilagođavanje i strategija kako biste napredovali.

Pored dinamične pucačine, Returnal takođe ima složenu priču koja se odvija kroz fragmente sećanja i otkriva tajne koje leže iza Seleneine sudbine. Otkrijte misterije planete Atropos i razotkrijte istinu koja se krije u njenoj suštini.

Returnal PS5 je nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje naučne fantastike i akcionih igara. Spremite se za nepredvidive izazove, izvanredne vizuale i duboku priču dok istražujete nepoznate teritorije i borite se za preživljavanje na izuzetno neprijateljskom planetu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Horor, Multiplayer, Pucačina

Izdavač

Housemarque

Preporučeni uzrast

Pegi 16