Tastatura Fantech MK882 Pantheon Crna

EAN: \
GB Code: KEYB197
Kategorija:

7.199,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Fantech MK882 Pantheon Crna se ističe svojim modernim dizajnom, visokokvalitetnom izradom i brojnim funkcionalnostima. Ova tastatura je namenjena kako igračima, tako i korisnicima koji zahtevaju vrhunsku izvedbu i udobnost prilikom kucanja.

MK882 Pantheon dolazi sa RGB pozadinskim osvetljenjem, koje omogućava prilagođavanje osvetljenja u različitim bojama i efektima. Ovo osvetljenje čini tastaturu atraktivnom i omogućava vam prilagođavanje svakog tastera individualno prema vašim željama.

Tastatura koristi mehaničke tastera s plavim prekidačima, koji pružaju taktičko kucanje i brz odziv. Ovi prekidači su izuzetno izdržljivi i omogućavaju dugotrajnu upotrebu, garantujući preciznost i pouzdanost. Svaki taster ima individualno osvetljenje, što omogućava izražajne i personalizovane efekte.

Fantech MK882 Pantheon podržava anti-ghosting i N-key rollover funkcije, što znači da tastatura može registrovati istovremeno pritiskanje više tastera bez gubitka komandi. Ovo je ključno za igrače koji zahtevaju brzo i istovremeno kucanje tokom intenzivnih igračih sesija.

Tastatura ima dodatne multimedijske tastera za jednostavno upravljanje zvukom, reprodukcijom i pauziranjem medija. Ovi tasteri pružaju praktičnost i omogućavaju vam da brzo pristupite važnim funkcijama tokom rada ili igre.

Povezivanje tastature sa računarom je jednostavno putem USB priključka. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i macOS.

Tastatura Fantech MK882 Pantheon Crna je vrhunski izbor sa mehaničkim tasterima, prilagodljivim RGB osvetljenjem, dodatnim multimedijskim tasterima i naprednim funkcijama kao što su anti-ghosting i N-key rollover. Ova tastatura će pružiti izvanrednu preciznost, brzinu i udobnost tokom vašeg kucanja i igranja.

Dodatne karakteristike:

  • Plavi Switch

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model tastature

MK882 Pantheon

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj tastera

104

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Da

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

466 x 208 x 38 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci